Tunturivaruste
Kotakeino 7
99830 Saariselkä
+358 40 6174010
info@tunturivaruste.fi

Mikä on Kopukka?

Kopukka on erä- ja retkeilykäyttöön suunniteltu kumivene, joka sopii mainiosti sekä pieniin vesistöihin että suuremmille järville. Tämä monipuolinen kulkuväline on suunniteltu helpottamaan vesillä liikkumista ja tarjoamaan käyttäjilleen mukavuutta sekä turvallisuutta.

Kopukan käyttö

Yksi kopukan suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys ja ilmatäytteinen rakenne. Kopukka mahtuu kätevästi peräkonttiin, joten erillistä peräkärryä ei tarvita kuljetukseen. Kestävästä materiaalista valmistettu kopukka sietää hyvin haastavempiakin olosuhteita, vaikkakin kivien varominen on aina tärkeää järvellä liikuttaessa!

Kumivene moottorilla

Kun kaipaat lisää nopeutta ja kantokykyä vesillä liikkuessasi, kumivene moottorilla on erinomainen valinta. Moottoroitu kumivene tarjoaa nopean ja kätevän tavan liikkua vesillä, tehden siitä ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi kalastukseen ja pidemmille retkille. Kumiveneissä on erillinen paikka moottorin kiinnittämistä varten, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta. Polttoaineen loppuessa kopukassa on kiinni myös airot, joilla soutaminen onnistuu tarvittaessa.

Kumivene kalastukseen

Kalastus kumiveneellä on suosittua erityisesti sen keveyden, helpon kuljetettavuuden ja nopean käyttövalmiuden ansiosta. Kumivene mahdollistaa kalastajille nopean pääsyn hyville kalapaikoille ja sujuvan liikkumisen vesillä. Tarvitset vain kumiveneen vesille, moottorin ja vapatelineet kiinni, mukaan kalastustarvikkeet, ja näin voit nauttia upeista kalastuskokemuksista vesillä!

Kopukka Saariselkä alueelta.

Kokemuksia kumivene kopukasta

Kopukka on kerännyt paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Se on koettu vakaaksi ja turvalliseksi jopa myrskyisissä olosuhteissa. Kopukalla liikkuminen vesillä on helppoa myös lasten kanssa, sillä penkit ja joustava alusta tuovat lisämukavuutta. Kopukka on hiljainen ja erittäin kätevä kuljettaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erä- ja retkeilykäyttöön.

Haluatko kokeilla? Löydät valikoimastamme kopukan 530, joka sopii:

  • Yhdelle hengelle varusteineen
  • Kaksi henkilöä ja reilumpi määrä varusteita (noin max. 500 litraa)
  • Kolme henkilöä ja vähäinen määrä varusteita (vaativassa koskenlaskussa mielummin max. 2 aikuista)
  • Lyhyitä matkoja 3-4 henkilöä kalastusvarusteineen

 


Kopukka on siis monipuolinen ja luotettava kumivene, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Olitpa sitten kalastamassa, retkeilemässä tai vain nauttimassa vesillä liikkumisesta, kopukka tarjoaa turvallisen elämyksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

× Hei, ota meihin yhteyttä Whatsappilla